Head image
Snowboard Deska Burton CUSTOM FLYING V 160

Double click on above image to view full picture

Pomanjšava
Povečava

Več slik

  • Snowboard Deska Burton CUSTOM FLYING V 160:
 
 

Snowboard Deska Burton CUSTOM FLYING V 160

Podrobnosti

Stil deske All-Mountain-Freestyle

Opis izdelka

Lastnosti:

Wide izvedba, pomeni da je deska nekoliko širša zato lažje sprejema večja stopala ne da bi se prsti ali pete ob zavoju vkopale v sneg.

Camber profil za vrhunski oprijem, pop in kontrolo na trših podlagah pri visokih hitrostih.

Super Fly II™ with Dualzone EGD™ jedro, je sestavljeno iz mešanice trših in mehkejših vrst lesa, strateško nemeščenih, kar daje deski izjemno odzivnosti in elastičnost pri nizki teži.

45° Carbon Higlights steklena vlakna s karbonskimi dodatki, dajejo deski raznolike lastnosti, ki se prilagajajo razmeram na terenu tako da je primerna za vožnjo v vseh pogojih ob znatno nižji teži.

Directional oblika pomeni, da je na deska oblikovana tako, da so vezi nameščene proti repu deske, kar poveča plovnost v celcu in poudarja pop na zadnjem delu deske.

Twin - flex pomeni, da je trdota deske popolnoma simetrična, kar omogoča enak pop in vozne lastnosti tako pri normalni kot pri switch vožnji Frost Bite™ pomeni robnike, ki zarežejo v najbolj ledeno podlago kot "vroč nož v maslo".

The Channel tehnologija pritrjevanja vezi na desko, omogoča pritrjevanje Burtonovih EST vezi. To omogoča neomejeno številom možnosti nastavljanja vašega stojišča na deski, hkrati pa je ta sistem lažji kot običajni sistemi pritrjevanja.

Infinite Ride™ je proizvodni proces, kjer Burtonovi inženirji desko postavijo v vremenske razmere, ki so identične polni zimski sezoni. Rezultat te obdelave je izredno trpežna in odporna deska kar pomeni, da je občutek na deski po koncu sezone enak, kot takrat, ko ste jo prvič položili na sneg.

Pro-Tip™ stanjšane konice deske, zmanjšajo težo na skrajnih koncih in vam omogočajo, da iz 180° rotacije potegnete še zadnje atome stila. Olajšajo tudi lebdenje v cevcu.

Progressively Wider Waist Widths pomeni malo več širine med nogami, kar deski omogoča večjo stabilnost.

Sintered WFO podlaga je hitra in trpežna podlaga, ki je sestavljena iz mešanice izjemno drsečih, vpojnih in trpežnih materialov zaradi česar je vzdrževanje preprosto, deska pa "hitra kot raketa".

Squeezebox tehnologija skrbi za vrhunski prenos energije izpod vaših stopal proti konicam boarda, tako omogoča dodaten pospešek pri izhodu iz zavoja ali pri odrivih na skakalnici.

 

* Required Fields

Spletna cena: 569,95 €

Akcijska cena: 398,97 €

Akcija traja do: 31.12.2018
Dodaj v košarico
 
 
Cart

Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.